Se dette nyhedsbrev online
KÆRLIGHED OG KORPSÅND - GRATIS KAPITEL

Når arbejdet bliver et kald,

stiger risikoen for stress

Igennem de seneste 30 år er der satset stort på engagement, passion, korpsånd og den følelsesmæssige udvikling for ledere og medarbejdere. Det er på mange måder en god udvikling, men det giver nogle bivirkninger, som er en af de mange årsager til stigende overbelastning af ledere og medarbejdere. 
Det kan du læse om interviewet i dag i Børsen Executive side 9.

Her er blandt andet konkrete råd til lederne, som erhvervspsykolog Marianne Boje Andersen og jeg udviklede i 2007.

I nyhedsbrevet her får du adgang til den fulde 
version af de råd, som vi udviklede, fordi lederne manglede bud på, hvordan de sikrede sig etikken og holdt grænserne mellem arbejdsliv og medarbejderens personlige følelsesliv.

God fornøjelse og god læselyst. 
 
De bedste hilsner
Lis

15 % stressede ledere:

Hvad er fakta

og hvilke løsninger er der?

15 procent af lederne føler sig i høj grad stressede, skriver Lederne i en pressemeddelelse. DJØF har undersøgt for JyllandsPosten, at 45 procent af mellemlederne er stressede.

Hvad sker der rent fysisk hos en leder med alvorlig stress, og hvordan løfter vi debatten til at have fokus på løsninger? Læs gennemgangen her:

Stressede ledere - fakta og løsninger

Fra overbelastning til overskud

Det behøver ikke være besværligt eller tage lang tid. De fleste af mine kunder kommer fra overbelastning til overskud inden for overraskende kort tid. 

Hvis det går som planlagt, vil du inden for de første 2-4 uger mærke en stor forskel. Vi mødes ti timer i alt, 1,5 timer ad gangen, og vi går først og fremmest efter at finde de redskaber, der passer bedst til dig. 

Som leder kan du vælge, om vi skal fokusere på din egen eller din afdelings og dine medarbejderes effektivitet, struktur og overskud.
 
Vil du vide mere om forløb for ledere og medarbejdere, så ring 20 92 50 20 eller mail lis@lyngbjerg.dk
 
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve fra mig, så klik her