Se nyhedsbrevet online
Lyngbjerg
Om Lis Lyngbjerg
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Nyheder
Husk, at der kommer et fint nyt år lige om lidt - man behøver ikke løse alt inden nytår. Træf bevidste valg, luk godt ned og lad op til det nye år i ferien. Julegaven er gode råd til en god juleferie. 

Lettere Ledelse - 3 nye guides til ledere

 
Kære 
 
- Står "mere tid" øverst på din ønskeseddel?
 
- Kommer du eller dine medarbejdere ofte til at udskyde en opgave lidt for længe?
 
- Vil du vide, hvordan topledere håndterer både at lede og klare dagens opgaver?
 
Så er min nye serie "Lettere Ledelse" noget for dig. Den består af korte, letlæste guides, som giver konkrete tip til, hvad du kan gøre i en travl hverdag. De er skrevet til ledere, fordi det er lederne, der ofte lettest og hurtigt kan ændre tingene. Men de kan også læses og bruges af medarbejdere. 
 
 
De tre første guides handler om:
  • Mere tid i december - julegaven til dig
    11 gode råd til at planlægge, prioritere - og til at lade op i ferien.
    Download gratis her >>

  • Overspringshandlinger
    Se hvordan du kan ændre overspringshandlinger og udskydelsesadfærd til en mere nyttig arbejdsfacon for dig og dine medarbejdere. 

  • Gode råd fra to absolutte topledere
    Effektiv mailkultur, enkle planlægningsredskaber og behovet for dilemmaledelse.
 
Hver guide får du som PDF-fil om et konkret emne. Du kan læse dem på kort tid. De er fagligt underbyggede og med links til mere viden. Du får gode råd, som du kan bruge i dagligdagen, i konkrete situationer eller udfordringer.
 
JULETILBUD: Køb alle tre samlet. Læs mere her >>
 
 
Træningslejr - tid og bevidste valg
 
I år har jeg eksperimenteret med tid og at vælge bevidst, hvad jeg bruger den til. Det har været god øvelse. Jeg læste bøgerne Pseudo-arbejde og Jytte fra Marketing, skruede ned på noget, fik tid til noget andet - og skrev ikke nogen nyhedsbreve. Min konklusion efter et effektivt 2018 er, at nyhedsbrevet  ikke er pseudoarbejde. Jeg har savnet det, så på genhør i 2019.
 
OBS: Er du til arbejdsro og gode bøger om ledelse, så se mere nederst i nyhedsbrevet.
 
 
To slags tid
 
Når sommerferie og juleferie er på vej, er der typisk en slutspurt på sæsonen, som afløses af nogenlunde ro - afhængig af, hvad man arbejder med og hvor. Efter ferieperioderne er der typisk et særligt overskud, hvor der er tid til at tænke sig om og forberede sig på næste indsats. 
 
Og så går det løs igen - typisk i maj/juni og oktober/november. I den del af sæsonen er der én vej: fremad, med næsen i sporet. Her er det godt at have et netværk af professionelle og letlæste guides, så man kan få et hurtigt overblik og få retningen på plads igen.
 
Tak til jer alle, både faste virksomhedskunder, kunder i individuelle sparringsforløb, og jer, der kommer forbi, når behovet opstår. Tak til dig, som læser nyhedsbrevet. God juleferie, når du når dertil.
 
De bedste hilsner og på gensyn i 2019
Lis

JULETILBUD: Lettere Ledelse

Mange ledere læser ledelsesbøger og faglitteratur i sommerferien. Men hvad skal man gøre, når travlheden sætter ind og man ikke har tid til at læse den nyeste forskning eller seneste ledelsesbog?
 
Lettere Ledelse er en ny serie af korte, letlæste lederguides. 
 
De første tre guides er netop udkommet:
  • Lettere Ledelse - Gode råd til en god juleferie.
  • Lettere Ledelse - Overspringshandlinger
  • Lettere Ledelse - Gode råd fra topledere
 

Ledertrivsel i travlhed

 
 
Min bog 'Ledertrivsel i travlhed' er for dig, som er topleder, afdelingsleder, teamleder eller projektleder. Bogen beskriver, hvordan du som leder kan bevare - eller genfinde - dit overskud og overblik i en travl hverdag. 
 

Brug for arbejdsro og koncentration?

Mangler du tid til at koncentrere dig eller fordybe dig i flere dage i træk? Så tag i sommerhus i Nordjylland, som er det perfekte arbejdssted i vintersæsonen. Her er ro, hurtigt internet og højt til himlen.
 
Man er så langt væk, at intet forstyrrer. Det er en koncentreret og effektiv måde at arbejde på og samtidig lade op med spa, gåture ved Vesterhavet, på mountainbike eller løbestier. Jeg ved det, fordi det er mit eget arbejds-hi, hvor jeg gennem årene har skrevet seks bøger.
 
Adressen er Lyngbjergvej 17 i Fjerritslev. Du booker igennem Feriepartner Jammerbugt på telefon +45 96 18 02 10 eller mail jammerbugt@feriepartner.dk  Som nyhedsbrevslæser får du en fornuftig pris, bare husk at nævne det. 
 
 
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve, klik her