Se nyhedsbrevet online
Lyngbjerg
Om Lis Lyngbjerg
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Nyheder
 
"De beslutninger du træffer, og de planer du lægger, har stor betydning for dine medarbejderes arbejdsliv. Det ansvar kan du kun løfte, hvis du selv trives og dit helbred er i orden."
 
- om Lis Lyngbjergs nye bog, Lederweb 09/16 

Lad os få ledernes

trivsel på dagsordenen

Lederes trivsel er afgørende for deres lederstil og resultater. Derfor skal de også have de rigtige værktøjer til at trives i travlhed, håndtere overbelastning og forebygge stress.
 
Redskaberne findes allerede. Nogle af dem er beskrevet i min nye bog, Ledertrivsel i travlhed, som netop har fået omtale i artikler på Lederweb og i KTC-Magasinet Teknik & Miljø. Du kan læse dem nedenfor. 
 
Vil du fordybe dig med flere redskaber og viden om stress, så får du i dette nyhedsbrev 10 dages eksklusiv adgang til Stressbarometer®s lukkede forum, hvor du kan downloade materiale, artikler og redskaber på dansk og engelsk. Du finder kodeordet til venstre i den grå spalte.
 
Rigtig god arbejdslyst
 
De bedste hilsner
Lis
 

ARTIKEL PÅ LEDERWEB:

Er du i farezonen for stress?

De beslutninger du træffer, og de planer du lægger, har stor betydning for dine medarbejderes arbejdsliv. Det ansvar kan du kun løfte, hvis du selv trives og dit helbred er i orden. Specialist i ledelse og stress giver råd om, hvordan du trives i travlhed og undgår at gå ned med stress.
 
Læs om:
- Er du for overbelastet, så kan du ikke tænke strategisk
- De tre zoner: grøn, gul og rød gør det lettere at tale om trivsel, overbelastning og stress.
- På en skala fra 1-10, hvor stresset er du?

BOGOMTALE I KTC MAGASINET TEKNIK OG MILJØ:

Opdag signaler på stress i tide

"Ledertrivsel i travlhed" byder på enkle redskaber til at få et lederliv uden stress, skriver Magasinet Teknik & Miljø, KTC's magasin for topchefer i den kommunaltekniske sektor. "Læseren får viden til at kunne opfange stress-signaler hos lederkolleger og medarbejdere - og handle på det. Bogen beskriver typiske tegn på overbelastning, og hvordan man åbner samtalen med en lederkollega, som viser tegn på for stort arbejdspres."
 
 
"Hurtig hjælp fra min leder, som straks henviste mig til et sparringsforløb hos Lis Lyngbjerg, var afgørende for, at jeg kom hurtigt ud af et længe opbygget højt stressniveau og undgik langvarig sygemelding. Lis har givet mig redskaberne, og nu kender jeg mine små tegn på stress og ved, hvad jeg skal gøre ved det."
 
Pernille Nielsen
Lærer og teamkoordinator
 

Køb to - giv en til din kollega

Lederweb satte 2 x 2 bøger på højkant i den seneste uge. Kommentarerne viste, at mange har taget imod ideen om at læse "Ledertrivsel i travlhed" med en leder eller kollega. Pris pr. bog er 299,- kroner plus fragt. 
 
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve fra mig, så klik her