Se nyhedsbrevet online
Lyngbjerg
Om Lis Lyngbjerg
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Nyheder
 
Ny bog for dig, som er topleder, afdelingsleder, teamleder eller projektleder. Bogen beskriver, hvordan du som leder kan bevare - eller genfinde - dit overskud og overblik i en travl hverdag. 

Ledertrivsel i travlhed

- ny bog til ledere og HR

Kære
 
Vil du have overblik og viden om, hvordan du kan trives, håndtere overbelastning og undgå stress? Vil du lære af andre lederes erfaringer?
 
I december og januar flyttede jeg i skrive-hi i Nordjylland og skrev om ledere, jeg har talt med gennem årene. Og om, hvad de og deres ledere har brugt af redskaber, tips og tricks til at navigere i pressede situationer. 
 
I bogen er der en række cases fra det grønne trivselsområde, gule overbelastningsområde og enkelte fra det røde alvorlige stress-område.
 
Lær af andre lederes erfaringer
Mit fokus har været at samle de mange gode råd og praktiske erfaringer fra lederne, så andre ledere ikke hver for sig skal opfinde den dybe tallerken igen og igen. Og vise, at man skal tage sit helbred alvorligt, men det behøver ikke være meget indviklet at komme fra det gule til det grønne område.
 
Ofte kan det gøres med en bevidst indsats med fornuft, forskningsbaseret viden og lavpraktiske gode råd fra andre ledere. 
 
Fælles referenceramme med dine lederkolleger
Hvis du vil forudbestille bogen, kan du få 20 % rabat og fri levering, hvis du bestiller to eller flere bøger. Årsagen er, at hvis du er den eneste, der læser bogen, skal du bruge tid til at genfortælle den til lederkolleger, nærmeste leder eller andre. Køb to, så I har en fælles referenceramme.
 
Derfor er de fleste af bogens cases også bygget op over samtaler med både den enkelte leder og lederens leder, så du har begge perspektiver.
 
Jeg håber, at du vil tage godt imod dem, der fortæller deres historie, og at bogens indhold og redskaber kan bidrage til omtanke og en lettere lederdagligdag.
 
De bedste hilsner
Lis

ET PRÆCIST OG VIRKNINGSFULDT VÆRKTØJ

KØB BOGEN OG FÅ LICENS TIL STRESSBAROMETER®

Med bogen følger en licens til Stressbarometer®, som er et online-redskab, der giver overblik over trivselsniveauet hos ledere, i afdelinger og i den samlede organisation.
 
Med Stressbarometer® kan du som leder lære dine egne symptomer at kende, og du får viden om mulige årsager. Det betyder, at du kan handle aktivt og faktabaseret, hvis du er i tvivl om du er travl eller stresset.

Reager på overbelastning

Stress opstår, når den samlede mængde af krav igennem alt for lang tid bliver for store i forhold til vores individuelle ressourcer på arbejdspladsen, i familielivet og i det personlige liv.
 
Når vi overforbruger vores egne ressourcer, nedbryder vi vores evne til at koncentrere os, træffe beslutninger og tænke klart. Vi mister vores rummelighed, og vores forståelse over for andre kan blive til kynisme, irritabilitet og aggression.
 
Kroppen udskiller stresshormoner, og det skaber forskellige reaktioner rent fysisk. Det kan blandt andet være hovedpine, hjertebanken, svimelhed, smerter, infektioner, spændinger og svækket immunforsvar. Det betyder, at du som leder, allerede når du er overbelastet, vil være en dårligere leder for dine medarbejdere. Samtidig er det væsentligt nemmere og hurtigere at komme tilbage i det grønne felt, hvis du reagerer i tide, end hvis du bider tænderne sammen og venter, til du når det røde område. 
 
Hvordan du helt præcist kan reagere på din krops advarselssignaler, kan du læse om i bogen.
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve fra mig, så klik her