Se nyhedsbrevet online
Lyngbjerg
Om Lis Lyngbjerg
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Omtale
Lyngbjerg - Nyheder
 
Er det travlhed eller stress? Nu kan du som leder aktivt øge trivslen og forebygge stress i hverdagen. Læs om 6 skridt til en seriøs indsats med Stressbarometer® og få 10 gode råd om overspringshandlinger.

Seks skridt til trivsel

Er det travlhed eller stress? Det er et af de spørgsmål, som ledere og medarbejdere jævnligt har stillet sig selv og andre. Og de har haft svært ved at få et klart svar. Lige efter følger spørgsmålet: Hvorfor? Det er lige så svært at få et entydigt svar på. 
 
Stressbarometer® giver et seriøst bud på begge spørgsmål. Og giver redskaber, et fælles sprog og anbefalinger, som ledere og medarbejdere kan arbejde videre med.
 
Med seks skridt kan du som leder komme langt i en seriøs indsats for at øge trivslen og forebygge stress - og stressrelaterede sygemeldinger. Læs om de seks skridt herunder, og om hvordan du og din ledergruppe kan bruge Stressbarometer® aktivt. 
 
Du får også en invitation til et mini-seminar om Stressbarometer® og Balanced Performance, samt 10 gode råd om overspringshandlinger. 
 
God læselyst og god arbejdslyst,
 
De bedste hilsner
Lis

FORLØB 4-5 UGER:

De seks skridt

Skridt 1: Indledende møde leder & Lyngbjerg (1-2 timer)
 
Skridt 2: Individuel onlinetest Stressbarometer® inkl. resultat og anbefalinger til deltagerne (5-15 minutter)
 
Skridt 3: Individuel sparring direkte til deltagere, der ligger på niveau 6 eller højere (1-10 timer)
 
Skridt 4: Seminar med resultat og feedback på gruppeniveau (2-3 timer)
 
Skridt 5: Materiale: LederKit eller MedarbejderKit
 
Skridt 6: Afsluttende møde med anbefalinger, leder & Lyngbjerg (1-2 timer)

Handlingsorienteret onlinetest

Testen giver et resultat på en skala fra 1-10, inddelt i grøn, gul og rød zone:
 
1-2-3: Trivsel
4-5-6: Belastning, massiv overbelastning
7-8-9-10: Stress, alvorlig stress
 
Stressbarometer®-konceptet er udviklet for at sikre, at deltagere på niveau 1-2-3-4-5 ved, hvad de kan gøre for at blive eller komme tilbage i det grønne område.
 
Deltagere, der ligger på niveau 6 eller højere, får øjeblikkelig hjælp og individuel sparring, så de kan komme retur til det grønne område.
 
Dækker alle niveauer
 
Stressbarometer®-konceptet er udviklet til at dække alle niveauer:
  • Organisation/ledelse: Lederen får særligt udvkiklet materiale og redskaber til gavn for kerneopgaven, trivslen i afdelingen og bundlinjen

  • Afdeling/team: Den samlede gruppe får særligt tilrettelagt undervisning med resultatet på gruppeniveau, konkrete og brugbare råd – med et gran af humor 

  • Medarbejder/individ: Hver enkelt deltager får sit eget konkrete resultat, anbefalinger og 10 gode råd målrettet den enkeltes niveau. Deltagere på 6 eller derover får øjebikkelig og direkte hjælp fra specialister, som regel i samarbejde med leder eller HR, så løsningen er holdbar på længere sigt. 
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve fra mig, så klik her