Se nyhedsbrevet online

Gratis boggave til dig for at fejre hele tre begivenheder

I dag fylder jeg 50 år. Til marts fejrer Lyngbjerg 13 års jubilæum, og i januar har jeg indgået et spændende strategisk samarbejde med Mindwork Psykologisk Center. Tre milepæle, som jeg vil fejre med en gave til dig: min første bog "Ledelse uden stress".

Som læser af mit nyhedsbrev får du hermed eksklusiv adgang til "Ledelse uden stress"  med masser af ledelsesredskaber til stresshåndtering.  Det er Skandinaviens første bog om sammenhængen mellem ledelse og stress. Det er samtidig min første ud af foreløbig fem bogudgivelser. Bogen udkom i 2002 og blev en bestseller, som forlængst er udsolgt fra forlaget.

Siden 2002 har jeg holdt utallige foredrag, kurser og individuelle sparringsforløb og været med til at sætte trivsel frem for stress på dagsordenen for chefer, ledere og medarbejdere i offentlige og private virksomheder. 

Gennem mit nye samarbejde med Mindwork Psykologisk Center kan jeg tilbyde mine kunder en lang række større og bredere ydelser - det kan du læse mere om nedenfor.

Hent bogen ved at følge det grønne link i venstre side
God fornøjelse!

De bedste hilsner
Lis

Lyngbjerg indgår strategisk samarbejde med Mindwork Psykologisk Center

Målet med vores samarbejde er at tilbyde virksomheder professionel evidensbaseret rådgivning om ledelse, stress og trivsel. Vi kan sammen og hver for sig tilbyde løsninger til større organisationer, når det gælder professionel rådgivning til ledere og medarbejdere om ledelse, stress og trivsel på alle niveauer i organisationen.

Mindwork Psykologisk Center er en moderne professionel psykologvirksomhed med høj evidensbaseret faglighed med kontorer i København og Ringsted.

Vil du vide mere om, hvordan det nye samarbejde kan gøre en forskel for din virksomhed, så ring på 20 92 50 20.

Restitution forebygger stress

- se her hvordan

Hvis jeg skal give ét godt råd til at forebygge stress, så vil det være at skifte mellem restitution og præstation. Når vi sover, bliver kroppen genopbygget efter dagens aktiviteter.
Klik på billedet og hør forklaringen her.



Links til mere viden og inspiration:
Når stress går ud over ens lederevner
2 minutters video om ledere og stress fra LIVA KURSER 

Opdag medarbejdere med stress - før det er for sent
Interview, Ingeniøren, Karrriere 21. januar 2015

Hvad har søvn med ledelse at gøre?
Artikel af Lis Lyngbjerg på Lederweb med gode råd.

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve fra mig, så klik her