Se nyhedsbrevet online
 
Kære 
 
Så er et fint nyt arbejdsår godt i gang, og forude venter vinterferien. En god mulighed for at overveje, hvad der er vigtigt i dit arbejde - uanset om du er topchef, leder eller medarbejder. 
 
En af mine favoritopgaver i 2024 bliver at fortælle om økonomi, ledelse og stress. Jeg har brugt godt og vel hele 2023 på at researche og skrive en ny bog og har været stille på linjen. Indholdet er ved at være på plads - og den bliver god! Vil du være med i testfasen, så se mere nedenfor. 
 
En lidt omvendt titel med en vigtig pointe
 
Arbejdstitlen er "Det handler ikke om penge, men om mennesker". En lidt omvendt titel til en bog, der i høj grad indeholder økonomi, kroner og ører. Men der er en vigtig pointe. For i alle andre forhold er der styr på pengene, processerne og beløbene. Men de mennesker, der er ansat, befinder sig i økonomiens blinde vinkel. Det spænder ben for det, alle helst vil: styrke trivslen, højne kvaliteten, sikre arbejdsglæde og engagement.
 
Fravær på grund af stress koster dyrt
 
I mange tilfælde ryger trivselsmålinger, stress-forebyggelse, forebyggende indsatser nederst i bunken, nice-to, fordi akutte økonomiske udfordringer, need-to, skal håndteres straks. Men mistrivsel koster. Og det er tale om meget store både menneskelige og økonomiske omkostninger, hvis medarbejdere eller afdelinger mistrives. For eksempel koster fravær på grund af stress mindst 16 milliarder kroner hvert år (NFA 2023) Og så er sygenærvær, at man går på arbejde selv om man er syg, ikke talt med. Det kan koste op til det dobbelte af sygefravær.
 
Jeg har interviewet topledere, HR-chefer, ledere, teamledere, økonomer og arbejdsmiljøforskere. Og de fortæller, at der kan være en berøringsangst ved at sætte (økonomisk) pris på medarbejderne. Men de fortæller også, at det er alt for dyrt, både menneskeligt og økonomisk, hvis vi lader være. 
 
En vej til reelt bæredygtige arbejdspladser
 
Trivsel og god økonomi er to sider af samme sag. Det er ikke et spørgsmål om at vælge, enten trivsel på arbejdspladsen eller god økonomi. Det er et spørgsmål om både-og. Og det er en genvej til reelt bæredygtige arbejdspladser, hvor den tredobbelte bundlinje er i fokus: People, Planet og Profit. 
 
God arbejdslyst/god vinterferie
Lis

Rabat på ledersparring i februar

Få et individuelt ledersparringsforløb, særligt tilrettelagt, med rabat i februar. Vi har fokus på din ledertrivsel og medarbejdernes trivsel og stressniveau, herunder et økonomisk perspektiv efter konkret behov og aftale. 
 
Tilbuddet gælder i februar 2024, og inkluderer et intromøde pr. telefon, licens til Stressbarometer-test, 6 fysiske eller virtuelle møder med fokus på konkrete redskaber. 
 
Særpris i februar, gælder kun for modtagere af nyhedsbrevet: 15.000 ex moms. Normalpris er 20.000 ex moms.
Svar bare retur på nyhedsbrevet her: Ja tak, gerne et individuelt sparringsforløb.

Vil du være med?

Nu er tiden moden til at få bogens indhold og redskaber testet af i den virkelige verden. Jeg deler gerne ud af viden og modeller og lytter, så bogen kan blive endnu bedre.
Vil du være med i den sidste test-fase? Vil du vide mere? Afprøve redskaber eller beregninger? Eller har du noget på hjerte, som bør tages op - i bogen eller i dagligdagen? Sig til, svar for eksempel bare retur på nyhedsbrevet: Ja tak, jeg vil gerne xxx.

Rabat på ledertrivsel - pakkeløsning

Hvis du ikke er til lange forløb og meget snak, kan du vælge et ledersparringskit med det vigtigste til at få afklaret dit trivsels-/stressniveau og komme videre uden de store dikkedarer.
Pakken indeholder 1-2 samtaler pr. telefon, test via Stressbarometer, bøgerne Ledertrivsel i travlhed og Søvnkuren og tre korte faktuelle ebøger i serien Lettere Ledelse. 
Særpris kun for modtagere af nyhedsbrevet: 1.950 eks. moms, inkl. fragt, i februar 2024. Normalpris 2.600.
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve, klik her